Informacija dėl skiepų

SVARBI INFORMACIJA!

 Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministro - Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo 2020 m. kovo 16 d. sprendimu Nr. V-387 „Dėl sveikatos priežiūros įstaigų darbo organizavimo paskelbus karantiną Lietuvos Respublikos teritorijoje” planiniai skiepijimai neatidedami.

VšĮ Raseinių PSPC ir ambulatorijose numatytas atskiras laikas profilaktiniams skiepijimams. Vaikai, kuriems reikalingi skiepai pagal Lietuvos profilaktinių skiepų kalendorių, bus kviečiami atvykti skiepytis. Kviečiant skiepytis, bus suteikta išsami informacija, suderinta tiksli atvykimo į įstaigą data ir laikas.

Suaugusieji asmenys, kuriems reikalingi skiepai, turi aptarti šį klausimą su savo šeimos gydytoju ir kartu priimti sprendimą dėl skiepijimo datos ir laiko. Saugodami savo pacientų sveikatą, prašome Jūsų laikytis tvarkos ir atvykti tuo laiku, kurį suderinsite su skiepams pakvietusia slaugytoja ar šeimos gydytoju.

 Kaip sumokėti už mokamas paslaugas Raseinių PSPC?

 Reaguodami į Vyriausybės rekomendacijas ir siekdami užtikrinti tiek VšĮ Raseinių PSPC darbuotojų, tiek pacientų saugumą, karantino laikotarpiu už mūsų teikiamas mokamas paslaugas, maloniai prašome atsiskaityti negrynaisiais pinigais, bet bankiniu pavedimu, pervedant lėšas į VšĮ Raseinių PSPC sąskaitą:  LT78700010134443077 Swedbank

Karantino laikotarpiu yra atliekamos šios mokamos paslaugos: Vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą 2 grupės transporto priemonių (C, D, C1, C1E, CE, D1, D1E, DE kategorijų) vairuotojams, vykstantiems atsivežti krovinių į užsienio valstybes, kuriems būtina pasikeisti vairuotojo pažymėjimą ir skiepai nuo erkinio encefalito, kurie atliekami pagal schemą.

 

                 Administracija